حبیب الله ساعدی سخنگوی گروه تعاونی سرمایهگذاری این پروژه عصر امروز به خبرنگار فارس در تنکابن گفت: این پروژه در زمینی به مساحت 22 هزار مترمربع و با امکاناتی نظیر 6 هزار متر مربع پارکینگ، سرویس بهداشتی، مسجد، نانوایی، فروشگاههای عرضه محصولات میوه و ترهبار و مواد پروتئینی و سوپرمارکت، بانک و همچنین امکاناتی برای سرویسدهی به خودروهای سبک و سنگین این میدان مانند لوازم یدکی و لاستیک و ... از جمله برترین پروژههای میدان میوه و ترهبار کشور خواهد بود.
وی افزود: این پروژه پس از بررسیهای فراوان از طراحی پروژههای موفق کشورهای حاشیه خلیج فارس و امکان سنجی، سه سال تحقیق وارد فاز اجرایی میشود که مسئولان شهرستان و شهر تنکابن نیز با اجرای آن موافق نبودند، اما با پیگیریهای فراوان و تاسیس یک شرکت تعاونی برای این پروژه، متشکل از اعضای باسابقه میدان بار قدیم شهر تنکابن به زودی کلنگزنی و ساخت آن آغاز میشود.
ساعدی تاکید کرد: این پروژه از نظر دسترسی دوبر بود و در کمربندی بزرگ تنکابن (غرب شهر) به مدت 18 ماه احداث میشود.
وی افزود: این پروژه دارای 50 واحد حجره هر کدام به متراژ تقریبی 150 مترمربع و دارای دو باسکول در ورودی شمالی و جنوبی خواهد بود.
این کارآفرین مازندرانی با اشاره به اینکه ظرفیت عرضه محصولات میوه و ترهبار این مرکز روزانه بیش از 800 تن خواهد بود، تاکید کرد: شرکت تعاونی مجری این پروژه متشکل از 53 عضو باسابقه در امر عمده فروشی میوه و ترهبار است و همگی تجربه بیش از 50 ساله در این امر را به صورت خانوادگی دارند و این پروژه از هیچگونه تسهیلات بانکی برای ساخت و خرید زمین بهرهگیری نکرده است.
به گزارش فارس احداث این پروژه در شهرستان با چالشهایی روبهرو بود که پس از حضور استاندار مازندران در هفتههای اخیر و اعتراض سرمایهگذاران این پروژه، علیاکبر طاهایی استاندار مازندران تاکید کرد احداث میدان میوه و ترهبار به عنوان یک تجارت آزاد امری رقابتی است و در ساخت این نوع پروژهها محدودیتی در یک حوزه جغرافیایی وجود ندارد اما سرمایهگذاران برای این منظور باید در بازگشت سرمایههای خود امکانسنجی صحیح صورت دهند و در جذب مشتری و رونق اقتصادی و همچنین رقابت با سایر واحدهای از این دست به اصل رقابت اعتقاد داشته باشند و جلب نظر خریداران را مدنظر قرار دهند.