به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی مازندران، علی درویشنیا اظهار داشت: کارشناسان آژانس همکاریهای بینالمللی ژاپن از سایت الگویی و مشارکتی PTD قائمشهر بازدید کردند.
وی افزود: این بازدید در راستای تبادلنظر و انتقال تجربیات در اجرای پروژه مشترک مشارکتی از سایت الگویی PTD این شهرستان بود.
درویش نیا پرهیز از توسعه یکجانبه و توسعه کامل بر مبنای حفظ محیط زیست را یکی از اهداف اصلی اجرای طرح مشارکتی PTD عنوان کرد.
این مسئول با اشاره به اینکه این طرح در روستای دشتیان با انجام دو فاز موفقآمیز با 21 فن برای بهرهبرداران به صورت مشارکتی صورت گرفت، افزود: اجرای این سایت الگویی در هفت گام اجرایی امکانپذیر است.
وی تصریح کرد: با اجرای این سایت الگویی، شرایط کشاورزی منطقه و با شناسایی مشکلات بهرهبرداران فنهای مورد نظر طراحی به صورت علمی و عملی در مزارع به صورت پایلوت با رهیافت مشارکت جامعه بهرهبرداران و با حالت مقایسهای در بین دیگر بهرهبرداران به کارگیری و نتایج به دست آمده به صورت خودجوش در عرصه گسترش مییابد.
مدیر واحد اجرایی پروژه مدیریت جامع آب و خاک البرز سازمان جهادکشاورزی مازندران نیز در این بازدید اظهار داشت: اجرای این پروژه زیر شاخه بانک جهانی است.
فرزین فرهادی گفت: این پروژه را میتوان نماد ملی عنوان کرد و پس از آن ارزشیابی در تمامی امور بهرهبرداری مشارکت را در ان بسط و توسعه داد.