رسانه ها نماد زنده بودن جامعه هستند و هر چه رسانه صادق تر و درست تر در مسیر اطلاع رسانی حرکت کند، حیات سالم و زیبا را بیشتر برای جامعه و مردم به ارمغان خواهد داشت.
امروزه نقش رسانه ها در کلیه امور جامعه و در بین تمام ملل بسیار پر اثر است و کسی نیست که بر این اثرگذاری صحه نگذارد.
رسانه ها به عنوان دیده بان های همیشه بیدار در شهرها و مناطق هم نقش نظارتی دارند و هم نقش هدایتگری؛ که اگر مدیران شهری قادر به بهره گیری از این پتانسیل باشند، روند اصلاحی امور و پیشرفت کشور تسریع خواهد یافت.
در فضای کنونی با گسترش فن آوری و ورود تکنولوژی برتر به درون جامعه یکی از رسانه های اثرگذار پایگاه های اینترنتی و سایت های خبری هستند که پیشتاز عرصه اطلاع رسانی و انعکاس اخبار محسوب می گردند.
از سویی مدیریت شهری و ایضاً مدیریت دستگاه های مختلف اجرایی برای آن که از همراهی مردم در پروژه ها و ارائه خدمتشان بهره مند گردند و برای آن که بتوانند عملکرد خود را به اطلاع مردم فهیم این دیار برسانند، الزام جدی به همراهی رسانه ها چه در فضای مجازی و چه در فضای مکتوب دارند. آنچه حائز اهمیت است در بخش های مدیریتی بطور ویژه مدیریت شهری نمی تواند از این ظرفیت غافل باشد بلکه قادر است این ظرفیت را در جهت آبادانی بیشتر، ارائه خدمات بهتر و کسب رضایت مردم هدایت نماید.
رسانه ها هم با التفات به این که با شیوه های مختلف و بطور خاص در بطن مردم حضور دارند و مورد وثوق آحاد مختلف جامعه هستند نیز به عنوان یک پل ارتباطی میان مردم و مدیریت شهری در جایگاه مشاورین امین مدیران شهری هستند و با تعامل مثبتی که بین رسانه و مدیریت شهری برقرار خواهد شد مهمترین منابعی می باشند که خواسته ها، نیازها و مطالبات واقعی و حقیقی مردم را به مدیریت شهری منتقل می نمایند. لذا بایسته و شایسته این است که برای ارتباط بیشتر با اصحاب رسانه در مدیریت شهری برنامه کارشناسی شده و مدونی تنظیم گردد تا از این ظرفیت نهایت استفاده به عمل آید.
در خاتمه تأکید می شود حیات جامعه و حتی نشاط جامعه به میزان فعالیت و حضور رسانه ها وابستگی بسیار دارد و مدیریت شهری و ایضاً مدیران دستگاه های اجرایی بدون تعامل و ارتباط با ارباب جراید و اصحاب رسانه قادر به کسب توفیقات نخواهند بود.
مسعود پیری
کارشناس ارشد مدیریت برنامه ریزی
مدیر مسئول پایگاه تحلیلی نظرنگار